Jouw Nederlandse partner in India

Wanneer je IT talent uit India inschakelt via BLOXX IT ben je zeker van een ervaren en gekwalificeerde ontwikkelaar. Maar dan tegen een laag tarief. In een markt waarin goede Nederlandse IT’ers schaars zijn, kan het een oplossing zijn om je ontwikkelaars buiten de grenzen te zoeken.

Hoewel het voor veel bedrijven een uitkomst kan bieden om een offshore ontwikkelaar uit India in te schakelen, ervaren veel mensen toch nog een drempel. Ze weten niet waar en hoe ze goede medewerkers kunnen vinden. Daarbij is er een taalbarrière, weten ze niet hoe ze hun wensen goed kunnen overbrengen en lijkt het een ingewikkeld proces.

Daarom zijn wij er voor je.

CONTACT

Wij helpen jou aan de technische talenten die je nodig hebt en nemen daarbij het hele proces uit handen. Wij blijven jouw Nederlandse contactpersoon (mét IT-kennis) en zorgen dat de samenwerking goed verloopt. Van een extra teamlid op afstand tot aan een heel IT team of zelfs een complete applicatie die ons team voor je bouwt, wij regelen het voor je.

  • Een Nederlands contactpersoon
  • Complete ontzorging
  • Ervaren en gekwalificeerde ontwikkelaars
  • Een dienstverlening die bij je past

IT talent uit India inhuren? Zo werkt het...

  • Jouw wensen en behoeften. Het begint allemaal door even contact met ons op te nemen. Vertel ons jouw wensen en behoeften. Op basis daarvan zorgen wij voor een geschikte oplossing en kunnen we je eventueel ook adviseren.
  • De juiste ontwikkelaar(s)Nadat we jouw wensen uitgebreid hebben doorgenomen, gaan we op zoek naar de juiste ontwikkelaar(s) voor jouw project. Het is mogelijk dat een van onze ontwikkelaars (tijdelijk) onderdeel wordt van jouw team, maar je kunt ook een compleet IT-team inschakelen. En heb je een project in gedachten en wil je gewoon dat het geregeld wordt, zonder dat je precies weet welke technologieën nodig zijn en wat er moet gebeuren? Ook dan regelen we het voor je.
  • Blijvende ondersteuningTijdens het hele project blijven wij jouw vaste aanspreekpunt. Je kunt bij ons terecht met al je vragen en wij bieden de ondersteuning die je nodig hebt.
CONTACT

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende industrieën

Warehousing 0
Co-packing 0
Logistiek 0
Nog veel meer... 0

Software ontwikkelaar inhuren?