Jouw Nederlandse partner in India

Wanneer je IT talent uit India inschakelt via BLOXX IT ben je zeker van een ervaren en gekwalificeerde ontwikkelaar. Maar dan tegen een laag tarief. In een markt waarin goede Nederlandse IT’ers schaars zijn, kan het een oplossing zijn om je ontwikkelaars buiten de grenzen te zoeken.

Hoewel het voor veel bedrijven een uitkomst kan bieden om een offshore ontwikkelaar uit India in te schakelen, ervaren veel mensen toch nog een drempel. Ze weten niet waar en hoe ze goede medewerkers kunnen vinden. Daarbij is er een taalbarrière, weten ze niet hoe ze hun wensen goed kunnen overbrengen en lijkt het een ingewikkeld proces.

Daarom zijn wij er voor je.

CONTACT

Wij helpen jou aan de technische talenten die je nodig hebt en nemen daarbij het hele proces uit handen. Wij blijven jouw Nederlandse contactpersoon (mét IT-kennis) en zorgen dat de samenwerking goed verloopt. Van een extra teamlid op afstand tot aan een heel IT team of zelfs een complete applicatie die ons team voor je bouwt, wij regelen het voor je.

  • Een Nederlands contactpersoon
  • Complete ontzorging
  • Ervaren en gekwalificeerde ontwikkelaars
  • Een dienstverlening die bij je past

IT talent uit India inhuren? Zo werkt het...

  • Jouw wensen en behoeften. Het begint allemaal door even contact met ons op te nemen. Vertel ons jouw wensen en behoeften. Op basis daarvan zorgen wij voor een geschikte oplossing en kunnen we je eventueel ook adviseren.
  • De juiste ontwikkelaar(s)Nadat we jouw wensen uitgebreid hebben doorgenomen, gaan we op zoek naar de juiste ontwikkelaar(s) voor jouw project. Het is mogelijk dat een van onze ontwikkelaars (tijdelijk) onderdeel wordt van jouw team, maar je kunt ook een compleet IT-team inschakelen. En heb je een project in gedachten en wil je gewoon dat het geregeld wordt, zonder dat je precies weet welke technologieën nodig zijn en wat er moet gebeuren? Ook dan regelen we het voor je.
  • Blijvende ondersteuningTijdens het hele project blijven wij jouw vaste aanspreekpunt. Je kunt bij ons terecht met al je vragen en wij bieden de ondersteuning die je nodig hebt.
CONTACT

We maken nu al enkele jaren naar volle tevredenheid gebruik van de webapplicatie

Wij, Hantraco, verzorgen de distributie in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland voor een grote Nederlandse beddenfabrikant. Dit doen we met één of meerdere lokale partners in het betreffende land. Om onze lokale partners aan te sturen en om het overzicht te bewaren werkte wij met Excel documenten op een gedeelde Google Drive. BLOXX IT kwam met het voorstel om in plaats van Excel documenten een webapplicatie te gebruiken. We maken nu al enkele jaren naar volle tevredenheid gebruik van de webapplicatie (Hantraco Registratie Systeem (HRS)). Alle betrokken partijen kunnen inloggen in HRS en hebben alleen inzicht in informatie die voor hun belangrijk is. BLOXX IT Nederland heeft het project begeleid en BLOXX IT India heeft het project uitgevoerd, waardoor het ook nog een betaalbare oplossing voor ons is.

Frank Verbeek, Directeur/Eigenaar
Hantraco

Kwaliteit, integriteit en flexibiliteit

Al geruime tijd werken wij samen met BLOXX IT als aanvulling op ons eigen software development team in Nederland. De software engineers zijn kundig en de communicatie verloopt probleemloos. Het bevalt zo goed dat we nu rechtstreeks een Software Engineer aansturen, zonder tussenkomt van BLOXX IT Nederland. De kwaliteit, integriteit en flexibiliteit maakt BLOXX IT een geschikte partner voor ons, voor zowel fixed price/fixed time als time & material projecten.

Roald Horsten, IT Manager
Secure Logistics

BLOXX IT adviseerde ons om een webapplicatie te ontwikkelen

“Wij waren opzoek naar een partij voor de continuïteit en doorontwikkeling van onze Windows Data Suite applicatie (deze applicatie toont grafieken van de data die wij meten met onze meetapparatuur). Via onze systeembeheerder zijn we terecht gekomen bij BLOXX IT. BLOXX IT adviseerde ons om een webapplicatie te ontwikkelen, omdat daarmee data simpel ontsloten kan worden, als er maar een browser en internetverbinding is. Ook het beheerprobleem waarmee we werden geconfronteerd bij de Windows applicatie is met de webapplicatie (INPIEQ Data Suite) opgelost, IDS is immers geïnstalleerd op een INPIEQ server en niet op systemen bij onze klanten. We hebben nog verschillende toevoegingen op onze wensenlijst staan, deze gaan we de komende tijd samen met BLOXX IT realiseren.

Tanja Slyusar, Directie
INPIEQ

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende industrieën

Warehousing 0
Co-packing 0
Logistiek 0
Nog veel meer... 0

Software ontwikkelaar inhuren?