Diensten

Jouw team met ontwikkelaars in India

Wil jij jouw ontwikkelteam uitbreiden met talent uit India? Dan is BLOXX IT de partner voor jou. Wij helpen jou bij het vinden van een oplossing voor het tekort aan IT-talent. Alle ontwikkelaars waar wij mee werken, beschikken over de nodige kennis en ervaring, waarvan je zeker bent van een ontwikkelaar die uitstekend werk verricht.

Naast dat we een toevoeging voor je ontwikkelteam voor je kunnen regelen, kunnen we je ook helpen om een geheel nieuw ontwikkelteam in India op te zetten. Daarbij voorzien we je van deskundige begeleiding en ondersteuning bij de ontwikkeling van jouw software.

Waar kunnen we jou bij helpen?

+ - 1. Een offshore medewerker die jouw bestaande ontwikkelteam ondersteunt

Kun jij wel wat extra hulp gebruiken binnen jouw IT-team? Of heb je voor een tijdelijk project wat extra capaciteit nodig? Schakel dan een offshore ontwikkelaar uit India in. Jouw nieuwe (tijdelijke) medewerker wordt onderdeel van jouw IT-team en draait volledig mee binnen jouw project. Net als je medewerkers in Nederland.

+ - 2. Een compleet team op afstand

Wil je werken met een vast ontwikkelteam op afstand? Wij helpen je met het bouwen van een team dat past bij je bedrijf en werkt op basis van jouw standaarden. Als vast contactpersoon, zorgen we voor een goede samenwerking tussen jouw bedrijf en het nieuwe team.

+ - 3. De uitvoer van een compleet project

Heb je een project in gedachten? Bijvoorbeeld een nieuwe software applicatie die je graag wilt hebben? Maar heb je geen idee hoe je het werkelijkheid kunt maken? Ook dan kun je bij ons aankloppen. Met onze uitgebreide technische ervaring en expertise vertalen we jouw wensen naar een complete applicatie, die we samen met ons offshore team in India bouwen.

+ - Wat als ik iets anders zoek?

Ook binnen deze opties is er nog van alles mogelijk. Geen compleet team, maar wel meerdere medewerkers nodig? Geen compleet project uitbesteden, maar wel gebruik maken van onze ervaring en expertise? Wat jouw wensen ook zijn voor je offshore IT medewerker of team, wij regelen het voor je.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Technisch talent uit Nederland inhuren kan behoorlijk wat kosten met zich meebrengen. In India liggen de tarieven een stuk lager. De kwaliteit, blijft echter erg hoog. Daarom heeft offshoring van software engineers een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

De juist mensen voor jouw klus

Binnen ons team vind je ontwikkelaars met ervaring en kennis binnen alle verschillende technologieën en programmeertalen. Zo vind je altijd de juiste mensen voor jouw klus.

Flexibel

Een remote medewerker (of een heel team) inhuren, geeft je veel flexibiliteit. Tijdelijk extra hulp nodig binnen je IT-afdeling? Of heb je binnen korte tijd een ontwikkelteam nodig voor een project? Met offshoring is het mogelijk.

Nederlands contactpersoon met IT kennis

Taalbarrière een probleem? Niet bij BLOXX IT. Bij ons heb je namelijk altijd een Nederlands contactpersoon die jouw wensen perfect kan vertalen naar jouw offshore team.

Snel aan de slag met ervaren IT-talent

Goede ontwikkelaars vinden kost behoorlijk wat tijd. Doordat we met een vast team werken, kunnen we je altijd binnen korte tijd aan een geschikte developer koppelen.

Ontzorging in het hele proces

Ontwikkelaars uit het buitenland inhuren een ingewikkelde klus? Niet als je ons inschakelt. Wij ontzorgen je tijdens het hele proces. Laat ons je wensen weten en wij zorgen dat het geregeld wordt.

Onze technologieën

Wat voor ontwikkelaar je ook zoekt, wij kunnen het voor je regelen. Je kunt bij ons terecht voor technisch talent voor elke web-, mobiele of desktop tech stack.

  • Webservices
  • Applicaties
  • Android Apps
  • IOS Apps
  • Nog veel meer!
CONTACT

We maken nu al enkele jaren naar volle tevredenheid gebruik van de webapplicatie

Wij, Hantraco, verzorgen de distributie in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland voor een grote Nederlandse beddenfabrikant. Dit doen we met één of meerdere lokale partners in het betreffende land. Om onze lokale partners aan te sturen en om het overzicht te bewaren werkte wij met Excel documenten op een gedeelde Google Drive. BLOXX IT kwam met het voorstel om in plaats van Excel documenten een webapplicatie te gebruiken. We maken nu al enkele jaren naar volle tevredenheid gebruik van de webapplicatie (Hantraco Registratie Systeem (HRS)). Alle betrokken partijen kunnen inloggen in HRS en hebben alleen inzicht in informatie die voor hun belangrijk is. BLOXX IT Nederland heeft het project begeleid en BLOXX IT India heeft het project uitgevoerd, waardoor het ook nog een betaalbare oplossing voor ons is.

Frank Verbeek, Directeur/Eigenaar
Hantraco

Kwaliteit, integriteit en flexibiliteit

Al geruime tijd werken wij samen met BLOXX IT als aanvulling op ons eigen software development team in Nederland. De software engineers zijn kundig en de communicatie verloopt probleemloos. Het bevalt zo goed dat we nu rechtstreeks een Software Engineer aansturen, zonder tussenkomt van BLOXX IT Nederland. De kwaliteit, integriteit en flexibiliteit maakt BLOXX IT een geschikte partner voor ons, voor zowel fixed price/fixed time als time & material projecten.

Roald Horsten, IT Manager
Secure Logistics

BLOXX IT adviseerde ons om een webapplicatie te ontwikkelen

“Wij waren opzoek naar een partij voor de continuïteit en doorontwikkeling van onze Windows Data Suite applicatie (deze applicatie toont grafieken van de data die wij meten met onze meetapparatuur). Via onze systeembeheerder zijn we terecht gekomen bij BLOXX IT. BLOXX IT adviseerde ons om een webapplicatie te ontwikkelen, omdat daarmee data simpel ontsloten kan worden, als er maar een browser en internetverbinding is. Ook het beheerprobleem waarmee we werden geconfronteerd bij de Windows applicatie is met de webapplicatie (INPIEQ Data Suite) opgelost, IDS is immers geïnstalleerd op een INPIEQ server en niet op systemen bij onze klanten. We hebben nog verschillende toevoegingen op onze wensenlijst staan, deze gaan we de komende tijd samen met BLOXX IT realiseren.

Tanja Slyusar, Directie
INPIEQ

Software ontwikkelaar inhuren?