Diensten

Jouw team met ontwikkelaars in India

Wil jij jouw ontwikkelteam uitbreiden met talent uit India? Dan is BLOXX IT de partner voor jou. Wij helpen jou bij het vinden van een oplossing voor het tekort aan IT-talent. Alle ontwikkelaars waar wij mee werken, beschikken over de nodige kennis en ervaring, waarvan je zeker bent van een ontwikkelaar die uitstekend werk verricht.

Naast dat we een toevoeging voor je ontwikkelteam voor je kunnen regelen, kunnen we je ook helpen om een geheel nieuw ontwikkelteam in India op te zetten. Daarbij voorzien we je van deskundige begeleiding en ondersteuning bij de ontwikkeling van jouw software.

Waar kunnen we jou bij helpen?

+ - 1. Een offshore medewerker die jouw bestaande ontwikkelteam ondersteunt

Kun jij wel wat extra hulp gebruiken binnen jouw IT-team? Of heb je voor een tijdelijk project wat extra capaciteit nodig? Schakel dan een offshore ontwikkelaar uit India in. Jouw nieuwe (tijdelijke) medewerker wordt onderdeel van jouw IT-team en draait volledig mee binnen jouw project. Net als je medewerkers in Nederland.

+ - 2. Een compleet team op afstand

Wil je werken met een vast ontwikkelteam op afstand? Wij helpen je met het bouwen van een team dat past bij je bedrijf en werkt op basis van jouw standaarden. Als vast contactpersoon, zorgen we voor een goede samenwerking tussen jouw bedrijf en het nieuwe team.

+ - 3. De uitvoer van een compleet project

Heb je een project in gedachten? Bijvoorbeeld een nieuwe software applicatie die je graag wilt hebben? Maar heb je geen idee hoe je het werkelijkheid kunt maken? Ook dan kun je bij ons aankloppen. Met onze uitgebreide technische ervaring en expertise vertalen we jouw wensen naar een complete applicatie, die we samen met ons offshore team in India bouwen.

+ - Wat als ik iets anders zoek?

Ook binnen deze opties is er nog van alles mogelijk. Geen compleet team, maar wel meerdere medewerkers nodig? Geen compleet project uitbesteden, maar wel gebruik maken van onze ervaring en expertise? Wat jouw wensen ook zijn voor je offshore IT medewerker of team, wij regelen het voor je.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Technisch talent uit Nederland inhuren kan behoorlijk wat kosten met zich meebrengen. In India liggen de tarieven een stuk lager. De kwaliteit, blijft echter erg hoog. Daarom heeft offshoring van software engineers een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

De juist mensen voor jouw klus

Binnen ons team vind je ontwikkelaars met ervaring en kennis binnen alle verschillende technologieën en programmeertalen. Zo vind je altijd de juiste mensen voor jouw klus.

Flexibel

Een remote medewerker (of een heel team) inhuren, geeft je veel flexibiliteit. Tijdelijk extra hulp nodig binnen je IT-afdeling? Of heb je binnen korte tijd een ontwikkelteam nodig voor een project? Met offshoring is het mogelijk.

Nederlands contactpersoon met IT kennis

Taalbarrière een probleem? Niet bij BLOXX IT. Bij ons heb je namelijk altijd een Nederlands contactpersoon die jouw wensen perfect kan vertalen naar jouw offshore team.

Snel aan de slag met ervaren IT-talent

Goede ontwikkelaars vinden kost behoorlijk wat tijd. Doordat we met een vast team werken, kunnen we je altijd binnen korte tijd aan een geschikte developer koppelen.

Ontzorging in het hele proces

Ontwikkelaars uit het buitenland inhuren een ingewikkelde klus? Niet als je ons inschakelt. Wij ontzorgen je tijdens het hele proces. Laat ons je wensen weten en wij zorgen dat het geregeld wordt.

Onze technologieën

Wat voor ontwikkelaar je ook zoekt, wij kunnen het voor je regelen. Je kunt bij ons terecht voor technisch talent voor elke web-, mobiele of desktop tech stack.

  • Webservices
  • Applicaties
  • Android Apps
  • IOS Apps
  • Nog veel meer!
CONTACT

Software ontwikkelaar inhuren?