Een Back end developer inhuren? Wij regelen het voor je!

Een goede Back end developer inhuren is lastig. Het aanbod van goed IT talent is klein en de vraag is groot. Heb je al eens overwogen om gebruik te maken van offshore talent door een Back end developer op afstand in te huren? Wij helpen je graag in je zoektocht naar een offshore Back end developer die past bij jouw project.

CONTACT

Flexibel

Een remote medewerker (of een heel team) inhuren, geeft je veel flexibiliteit. Tijdelijk extra hulp nodig binnen je IT-afdeling? Of heb je binnen korte tijd een ontwikkelteam nodig voor een project? Met offshoring is het mogelijk.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Technisch talent uit Nederland inhuren kan behoorlijk wat kosten met zich meebrengen. In India liggen de tarieven een stuk lager. De kwaliteit, blijft echter erg hoog. Daarom heeft offshoring van software engineers een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

De juist mensen voor jouw klus

Binnen ons team vind je ontwikkelaars met ervaring en kennis binnen alle verschillende technologieën en programmeertalen. Zo vind je altijd de juiste mensen voor jouw klus.

Nederlands contactpersoon met IT kennis

Taalbarrière een probleem? Niet bij BLOXX IT. Bij ons heb je namelijk altijd een Nederlands contactpersoon die jouw wensen perfect kan vertalen naar jouw offshore team.

Snel aan de slag met ervaren IT-talent

Goede ontwikkelaars vinden kost behoorlijk wat tijd. Doordat we met een vast team werken, kunnen we je altijd binnen korte tijd aan een geschikte developer koppelen.

Ontzorging in het hele proces

Ontwikkelaars uit het buitenland inhuren een ingewikkelde klus? Niet als je ons inschakelt. Wij ontzorgen je tijdens het hele proces. Laat ons je wensen weten en wij zorgen dat het geregeld wordt.

Waarom een offshore Back end developer inhuren?

Veel bedrijven zijn nog wat terughoudend om offshore IT-talent in te huren. Hoe weet je of de kwaliteit van het werk wel goed is? Waar vind je ontwikkelaars in het buitenland? En hoe zorg je dat de taalbarrière niet in de weg zit? De drempel om een offshore Back end developer in te huren kan aardig hoog zijn.

 

Daarom zijn wij er voor je. Wij werken met een vast team aan ontwikkelaars in India. Daarom weten we dat ze stuk voor stuk goed zijn in hun vak én kunnen we je binnen korte tijd koppelen aan de juiste Back end developer. Wij zijn en blijven jouw vaste contactpersoon in India. Zo zorgen we dat je geen last hebt van een taalbarrière en dat jouw nieuwe Back end developer precies weet wat van hem verwacht wordt.

 

Door deze drempel voor je weg te halen, levert het alleen nog maar veel voordelen op om een offshore Back end developer in te huren:

  • Je hoeft niet te zoeken in een krappe markt, maar vindt snel een goede ontwikkelaar.
  • Je profiteert van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
  • Je vindt makkelijk en snel een ontwikkelaar die bij je past.
  • Je wordt ontzorgd in het hele proces.
CONTACT

We maken nu al enkele jaren naar volle tevredenheid gebruik van de webapplicatie

Wij, Hantraco, verzorgen de distributie in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland voor een grote Nederlandse beddenfabrikant. Dit doen we met één of meerdere lokale partners in het betreffende land. Om onze lokale partners aan te sturen en om het overzicht te bewaren werkte wij met Excel documenten op een gedeelde Google Drive. BLOXX IT kwam met het voorstel om in plaats van Excel documenten een webapplicatie te gebruiken. We maken nu al enkele jaren naar volle tevredenheid gebruik van de webapplicatie (Hantraco Registratie Systeem (HRS)). Alle betrokken partijen kunnen inloggen in HRS en hebben alleen inzicht in informatie die voor hun belangrijk is. BLOXX IT Nederland heeft het project begeleid en BLOXX IT India heeft het project uitgevoerd, waardoor het ook nog een betaalbare oplossing voor ons is.

Frank Verbeek, Directeur/Eigenaar
Hantraco

Kwaliteit, integriteit en flexibiliteit

Al geruime tijd werken wij samen met BLOXX IT als aanvulling op ons eigen software development team in Nederland. De software engineers zijn kundig en de communicatie verloopt probleemloos. Het bevalt zo goed dat we nu rechtstreeks een Software Engineer aansturen, zonder tussenkomt van BLOXX IT Nederland. De kwaliteit, integriteit en flexibiliteit maakt BLOXX IT een geschikte partner voor ons, voor zowel fixed price/fixed time als time & material projecten.

Roald Horsten, IT Manager
Secure Logistics

BLOXX IT adviseerde ons om een webapplicatie te ontwikkelen

“Wij waren opzoek naar een partij voor de continuïteit en doorontwikkeling van onze Windows Data Suite applicatie (deze applicatie toont grafieken van de data die wij meten met onze meetapparatuur). Via onze systeembeheerder zijn we terecht gekomen bij BLOXX IT. BLOXX IT adviseerde ons om een webapplicatie te ontwikkelen, omdat daarmee data simpel ontsloten kan worden, als er maar een browser en internetverbinding is. Ook het beheerprobleem waarmee we werden geconfronteerd bij de Windows applicatie is met de webapplicatie (INPIEQ Data Suite) opgelost, IDS is immers geïnstalleerd op een INPIEQ server en niet op systemen bij onze klanten. We hebben nog verschillende toevoegingen op onze wensenlijst staan, deze gaan we de komende tijd samen met BLOXX IT realiseren.

Tanja Slyusar, Directie
INPIEQ

Zo werkt het als je via ons een Back end developer inhuurt

Ben jij op zoek naar een Back end developer om jouw team te versterken? Of misschien wel naar een heel team aan ontwikkelaars op afstand? Wat jouw wensen ook zijn, het begint allemaal door contact met ons op te nemen.

 

Samen bespreken we jouw wensen en koppelen we jou aan de juiste Back end developer voor jouw klus. Tijdens het hele proces blijven we jouw contactpersoon mét technische kennis. Zo kunnen we al jouw wensen perfect vertalen naar jouw nieuwe ontwikkelaar. Wanneer jouw offshore Back end developer voor jou aan de slag gaat, heb je rechtstreeks contact met je nieuwe teamlid, of wij blijven je contactpersoon. De keuze is aan jou.

Software ontwikkelaar inhuren?