StoreVision

StoreVision is een een  warehouse management systeem.

Deze software is gericht op magazijnen en pakhuizen die het standaard Excelsheet zijn ontgroeid en behoefte hebben aan iets geavanceerders. StoreVision is georiënteerd op orderpicking en kan met verschillende uitbreidingen precies worden aangepast op jouw bedrijf.

Contact

StoreVision

StoreVision is een een  warehouse management systeem.

Deze software is gericht op magazijnen en pakhuizen die het standaard Excelsheet zijn ontgroeid en behoefte hebben aan iets geavanceerders. StoreVision is georiënteerd op orderpicking en kan met verschillende uitbreidingen precies worden aangepast op jouw bedrijf.

Contact

Wat is StoreVision?

StoreVision is een standaard softwarepakket dat via configuraties op maat te maken is voor jouw onderneming. Zijn er als aanvulling op de software nog extra functies nodig? Dan kunnen we die altijd toevoegen. We hebben ons eigen team aan software engineers die de software aanpassen op basis van jouw behoeften

De StoreVision software wordt constant verbeterd. Zo blijft de software altijd up-to-date met de ontwikkelingen in de markt en wordt de software steeds beter afgestemd op de vragen en behoeften van onze klanten.

Aan de slag met StoreVision?

Zo werkt het:

1. Implementatie

De enige investering die je hoeft te doen, is de implementatie van de applicatie. Wij helpen je om StoreVision volledig te configureren met jouw eisen en wensen. Ook leiden we de mensen op die de software gaan gebruiken. Zo profiteer je optimaal van alle functies die onze software te bieden heeft.

2. Abonnement

Voor StoreVision werken we met een betaalbaar maandabonnement. Hierdoor hoef je geen grote investering te doen. Het maandelijkse bedrag is afhankelijk van het aantal gebruikers en de functionaliteit. Je kunt op elk moment op- of afschalen. Het abonnement is inclusief support. Je ontvangt dus geen verrassende facturen achteraf.

3. Advies & inkoop hardware

Het kan zijn dat je om optimaal gebruik te maken van StoreVision nog aanvullende hardware nodig hebt, zoals handhelds, scanners en labelprinters. Ook daar helpen wij je bij. We adviseren je over de aanschaf van de juiste apparatuur en kunnen als je dat wilt ook helpen bij de installatie en implementatie daarvan.

CoPackVision en de General Food Law

Vooral bij het inpakken van voeding is software als CoPackVision onmisbaar. Volgens de General Food Law moeten alle voedingsproducten traceerbaar zijn. Een producent van voedingsproducten moet kunnen aantonen waar hij een product vandaan heeft en aan wie hij het heeft afgeleverd.

 

Wanneer er een onveilig product in de handel is gebracht en dit teruggehaald moet worden, is het belangrijk om te weten welke producten precies onveilig waren en waar die heen zijn gegaan. Dat geldt ook wanneer verschillende producten samen worden verpakt. Dankzij CoPackVision is het altijd te traceren welke producten er in een bepaalde co-packing gegaan zijn, zodat het makkelijker wordt om onveilige producten terug te halen en te voldoen aan de General Food Law.

  • Snelle levering
  • Het ERP voor co-packers
  • Ook complexe vraagstukken
  • Volledige registratie van bulk tot eindproduct
  • Abonnement, dus geen hoge investeringen
  • 100% op maat te maken
  • Hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs

We maken nu al enkele jaren naar volle tevredenheid gebruik van de webapplicatie

Wij, Hantraco, verzorgen de distributie in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland voor een grote Nederlandse beddenfabrikant. Dit doen we met één of meerdere lokale partners in het betreffende land. Om onze lokale partners aan te sturen en om het overzicht te bewaren werkte wij met Excel documenten op een gedeelde Google Drive. BLOXX IT kwam met het voorstel om in plaats van Excel documenten een webapplicatie te gebruiken. We maken nu al enkele jaren naar volle tevredenheid gebruik van de webapplicatie (Hantraco Registratie Systeem (HRS)). Alle betrokken partijen kunnen inloggen in HRS en hebben alleen inzicht in informatie die voor hun belangrijk is. BLOXX IT Nederland heeft het project begeleid en BLOXX IT India heeft het project uitgevoerd, waardoor het ook nog een betaalbare oplossing voor ons is.

Frank Verbeek, Directeur/Eigenaar
Hantraco

Kwaliteit, integriteit en flexibiliteit

Al geruime tijd werken wij samen met BLOXX IT als aanvulling op ons eigen software development team in Nederland. De software engineers zijn kundig en de communicatie verloopt probleemloos. Het bevalt zo goed dat we nu rechtstreeks een Software Engineer aansturen, zonder tussenkomt van BLOXX IT Nederland. De kwaliteit, integriteit en flexibiliteit maakt BLOXX IT een geschikte partner voor ons, voor zowel fixed price/fixed time als time & material projecten.

Roald Horsten, IT Manager
Secure Logistics

BLOXX IT adviseerde ons om een webapplicatie te ontwikkelen

“Wij waren opzoek naar een partij voor de continuïteit en doorontwikkeling van onze Windows Data Suite applicatie (deze applicatie toont grafieken van de data die wij meten met onze meetapparatuur). Via onze systeembeheerder zijn we terecht gekomen bij BLOXX IT. BLOXX IT adviseerde ons om een webapplicatie te ontwikkelen, omdat daarmee data simpel ontsloten kan worden, als er maar een browser en internetverbinding is. Ook het beheerprobleem waarmee we werden geconfronteerd bij de Windows applicatie is met de webapplicatie (INPIEQ Data Suite) opgelost, IDS is immers geïnstalleerd op een INPIEQ server en niet op systemen bij onze klanten. We hebben nog verschillende toevoegingen op onze wensenlijst staan, deze gaan we de komende tijd samen met BLOXX IT realiseren.

Tanja Slyusar, Directie
INPIEQ

Wilt u meer weten over StoreVision?