Een Full stack developer inhuren? Wij regelen het voor je!

Een goede Full stack developer inhuren is lastig. Het aanbod van goed IT talent is klein en de vraag is groot. Heb je al eens overwogen om gebruik te maken van offshore talent door een Full stack developer op afstand in te huren? Wij helpen je graag in je zoektocht naar een offshore Full stack developer die past bij jouw project.

CONTACT

Flexibel

Een remote medewerker (of een heel team) inhuren, geeft je veel flexibiliteit. Tijdelijk extra hulp nodig binnen je IT-afdeling? Of heb je binnen korte tijd een ontwikkelteam nodig voor een project? Met offshoring is het mogelijk.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Technisch talent uit Nederland inhuren kan behoorlijk wat kosten met zich meebrengen. In India liggen de tarieven een stuk lager. De kwaliteit, blijft echter erg hoog. Daarom heeft offshoring van software engineers een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

De juist mensen voor jouw klus

Binnen ons team vind je ontwikkelaars met ervaring en kennis binnen alle verschillende technologieën en programmeertalen. Zo vind je altijd de juiste mensen voor jouw klus.

Nederlands contactpersoon met IT kennis

Taalbarrière een probleem? Niet bij BLOXX IT. Bij ons heb je namelijk altijd een Nederlands contactpersoon die jouw wensen perfect kan vertalen naar jouw offshore team.

Snel aan de slag met ervaren IT-talent

Goede ontwikkelaars vinden kost behoorlijk wat tijd. Doordat we met een vast team werken, kunnen we je altijd binnen korte tijd aan een geschikte developer koppelen.

Ontzorging in het hele proces

Ontwikkelaars uit het buitenland inhuren een ingewikkelde klus? Niet als je ons inschakelt. Wij ontzorgen je tijdens het hele proces. Laat ons je wensen weten en wij zorgen dat het geregeld wordt.

Waarom een offshore Full stack developer inhuren?

Veel bedrijven zijn nog wat terughoudend om offshore IT-talent in te huren. Hoe weet je of de kwaliteit van het werk wel goed is? Waar vind je ontwikkelaars in het buitenland? En hoe zorg je dat de taalbarrière niet in de weg zit? De drempel om een offshore Full stack developer in te huren kan aardig hoog zijn.

 

Daarom zijn wij er voor je. Wij werken met een vast team aan ontwikkelaars in India. Daarom weten we dat ze stuk voor stuk goed zijn in hun vak én kunnen we je binnen korte tijd koppelen aan de juiste Full stack developer. Wij zijn en blijven jouw vaste contactpersoon in India. Zo zorgen we dat je geen last hebt van een taalbarrière en dat jouw nieuwe Full stack developer precies weet wat van hem verwacht wordt.

 

Door deze drempel voor je weg te halen, levert het alleen nog maar veel voordelen op om een offshore Full stack developer in te huren:

  • Je hoeft niet te zoeken in een krappe markt, maar vindt snel een goede ontwikkelaar.
  • Je profiteert van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
  • Je vindt makkelijk en snel een ontwikkelaar die bij je past.
  • Je wordt ontzorgd in het hele proces.
CONTACT

Zo werkt het als je via ons een Full stack developer inhuurt

Ben jij op zoek naar een Full stack developer om jouw team te versterken? Of misschien wel naar een heel team aan ontwikkelaars op afstand? Wat jouw wensen ook zijn, het begint allemaal door contact met ons op te nemen.

 

Samen bespreken we jouw wensen en koppelen we jou aan de juiste Full stack developer voor jouw klus. Tijdens het hele proces blijven we jouw contactpersoon mét technische kennis. Zo kunnen we al jouw wensen perfect vertalen naar jouw nieuwe ontwikkelaar. Wanneer jouw offshore Full stack developer voor jou aan de slag gaat, heb je rechtstreeks contact met je nieuwe teamlid, of wij blijven je contactpersoon. De keuze is aan jou.

Software ontwikkelaar inhuren?