CoPackVision

CoPackVision is een co-packing software die inzicht geeft in het verpakkingsproces en de verschillende voorraden.

De software geeft inzicht in de voorraden van bulk- en verpakkingsmaterialen die nodig zijn om het eindproduct te produceren. Om track & trace mogelijk te maken, worden alle handelingen opgenomen en wordt geregistreerd welke bulk- of verpakkingsmaterialen zijn gebruikt in het eindproduct.

Contact

Wat is CoPackVision?

CoPackVision is een standaard softwarepakket dat via configuraties op maat te maken is voor jouw onderneming. Zijn er als aanvulling op de software nog extra functies nodig? Dan kunnen we die altijd toevoegen. We hebben ons eigen team aan software engineers die de software aanpassen op basis van jouw behoeften

De CoPackVision software wordt constant verbeterd. Zo blijft de software altijd up-to-date met de ontwikkelingen in de markt en wordt de software steeds beter afgestemd op de vragen en behoeften van onze klanten.

Aan de slag met CoPackVision?

Zo werkt het:

1. Implementatie

De enige investering die je hoeft te doen, is de implementatie van de applicatie. Wij helpen je om CoPackVision volledig te configureren met jouw eisen en wensen. Ook leiden we de mensen op die de software gaan gebruiken. Zo profiteer je optimaal van alle functies die onze software te bieden heeft.

2. Abonnement

Voor CoPackVision werken we met een betaalbaar maandabonnement. Hierdoor hoef je geen grote investering te doen. Het maandelijkse bedrag is afhankelijk van het aantal gebruikers en de functionaliteit. Je kunt op elk moment op- of afschalen. Het abonnement is inclusief support. Je ontvangt dus geen verrassende facturen achteraf.

3. Advies & inkoop hardware

Het kan zijn dat je om optimaal gebruik te maken van CoPackVision nog aanvullende hardware nodig hebt, zoals handhelds, scanners en labelprinters. Ook daar helpen wij je bij. We adviseren je over de aanschaf van de juiste apparatuur en kunnen als je dat wilt ook helpen bij de installatie en implementatie daarvan.

CoPackVision en de General Food Law

Vooral bij het inpakken van voeding is software als CoPackVision onmisbaar. Volgens de General Food Law moeten alle voedingsproducten traceerbaar zijn. Een producent van voedingsproducten moet kunnen aantonen waar hij een product vandaan heeft en aan wie hij het heeft afgeleverd.

 

Wanneer er een onveilig product in de handel is gebracht en dit teruggehaald moet worden, is het belangrijk om te weten welke producten precies onveilig waren en waar die heen zijn gegaan. Dat geldt ook wanneer verschillende producten samen worden verpakt. Dankzij CoPackVision is het altijd te traceren welke producten er in een bepaalde co-packing gegaan zijn, zodat het makkelijker wordt om onveilige producten terug te halen en te voldoen aan de General Food Law.

  • Snelle levering
  • Het ERP voor co-packers
  • Ook complexe vraagstukken
  • Volledige registratie van bulk tot eindproduct
  • Abonnement, dus geen hoge investeringen
  • 100% op maat te maken
  • Hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs

Wilt u meer weten over CoPackVision?